< 1 2
2 of 2
Dovidjenja i hvala na svim ribama
Posted: 02 March 2011 01:18 PM   [ # 16 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

offtopic

kokoska je starija. dokazali naucnici da je potreban neki enzim/mineral ili sta vec da se razvije jaje. stoga je morala prvo postojati kokoska da stvori jaje jer u suprotnom jaje se ne bi moglo samo stvoriti.

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 02 March 2011 01:39 PM   [ # 17 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7586
Joined  2005-04-28

dusanx wrote:

Ja necu moci da koristim iPadizovan Mac za godinu-dve, samo toliko.

Koristiš li iPhoto? iTunes? Mail? iMovie? AddressBook? iCal? Da li te je briga gde je koji od desetak i više hiljada fajlova kojima barataš pokrenuvši ove programe? Nije, i ne treba. Tako će biti i sa drugim aplikacijama. E, ako na to ne možeš da se navikneš, srećan ti Linux dok se i oni ne prilagode trendovima. B)

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 02 March 2011 02:47 PM   [ # 18 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  835
Joined  2008-12-28

madamov wrote:

dusanx wrote:

Ja necu moci da koristim iPadizovan Mac za godinu-dve, samo toliko.

Koristiš li iPhoto? iTunes? Mail? iMovie? AddressBook? iCal? Da li te je briga gde je koji od desetak i više hiljada fajlova kojima barataš pokrenuvši ove programe? Nije, i ne treba. Tako će biti i sa drugim aplikacijama. E, ako na to ne možeš da se navikneš, srećan ti Linux dok se i oni ne prilagode trendovima. B)

Koristim ih naravno. Pre svega me zanima interfejs, o tome pricam kada pominjem iPadizaciju. OSX upravo prolazi kroz sustinsku promenu, kako korisnicke strukture tako i interfejsa. Lako cu ja da predjem na Linux kad zagusti ali zar da ostavim drugare na cedilu? Ne brini, tu sam, necu nigde jos uvek B)

Profile

< 1 2
2 of 2