Ovaj RAR Expander je takva rugoba, tako da ću ti za cheap&dirty preporučti The Unarchiver.
A Springy je jedini arhiver koji zaista valja - imam ih nekolicinu instaliranih i ni jedan sem Springy-a nije mogao da mi prepozna encoding na nekom setu RAR-ova od giga ipo - The Unarchiver me je pitao koji je encoding i tu žešće SBBOD-ovao, drugi su mi izbacivali da je arhiva neispravna, a Springy raspakovao bez da išta pita.
‘nuff said.
Ovaj RAR Expander je takva rugoba, tako da ću ti za cheap&dirty preporučti The Unarchiver.
A Springy je jedini arhiver koji zaista valja - imam ih nekolicinu instaliranih i ni jedan sem Springy-a nije mogao da mi prepozna encoding na nekom setu RAR-ova od giga ipo - The Unarchiver me je pitao koji je encoding i tu žešće SBBOD-ovao, drugi su mi izbacivali da je arhiva neispravna.
Ovo je jedan od problema koji sam i ja imao. Zato sam izmedju ostalog i postavio pitanje.
Hvala na preporukama, da li je springy besplatan ili ne? Nisam ga koristio a vidim da ga vecina hvali.
Hvala na preporukama, da li je springy besplatan ili ne? Nisam ga koristio a vidim da ga vecina hvali.
Za članove naše zajednice, jeste, samo sam zaboravio na koji su se načn dobijale licence od Milketa.
Milke je to automatizovao na svom sajtu putem nekog formulara cini mi se, upises ime, prezime..itd i sajt generise licencu i posalje ti je na email, a email je morao da bude sa macserbia.org. Mislim da taj proces vise nije aktivan tj, da ga je Milke sklonio.
Milke je to automatizovao na svom sajtu putem nekog formulara cini mi se, upises ime, prezime..itd i sajt generise licencu i posalje ti je na email, a email je morao da bude sa macserbia.org. Mislim da taj proces vise nije aktivan tj, da ga je Milke sklonio.
a onda zatim isprobah Path Finder i iznenadih se kad videh da Path Finder estraktuje fajlove, tj. kad iz Path Findera kliknes na neku zapakovanu datoteku ona se raspakuje unutar programa.