ja koristim(iako imam iPod 2 gen nano,a koristio sam ga za prijatelja nesto)Jodix video converter,i veoma je gotivan…e,sad ja imam windows,a maca uzimam za novu,pa neznam dal je kompaktibilan program sa macom… http://www.snapfiles.com/get/jodixipodvideo.html
Za iPod nano ja koristim allok MPEG4 converter koj za dz skinesh sa neta.jedini problem je sto ti u meniju na ipodu nece prikaziwati sliku iz widea nego crno…i obawezno convertuj jedan po jedan video jer u suprotnom pobrljawi pa cujesh muziku iz pogresnog spota ili zwuke iz widea prebaci u mp3 kao pesmu:)
uz rizik da ispadnem glup u drustvu… cemu sluzi ona plastika sto se dobija uz iPod nano 3th gen.??? Probao dam da stavim nano na nju i ne stoji, da okrenem naopako nema smisla i uopste ne mogu da skontam cemu sluzi?? a uz to i ne radi!😊
Ok, a kako možeš da ‘padneš’ test inteligencije?
Zar nije test inteligencije procedura koja pretvara tvoj unos (odgovore na pitanja) u broj (IQ faktor)?
Šta god da ti uneseš dobićeš broj na kraju.
(ako si mislio na test ‘inteligencije’ u vojsci, to je druga stvar 😊)
I, deder, slikaj tu plastiku pošto me živo interesuje na šta misliš 😊
Sigurno postoji neka zen-pozicija u kojoj kad provučeš onaj široki konektor od USB kabla kroz onu rupu pa da iPod može da se nabode odozgo 😊
Nema šanse da je širina rupe slučajno ista kao širina priključka :D
To su davali i uz Nano 2nd ali ni ja nisam mogao da se snadjem. Posle sam negde nasao da to bude korisno ako imas jos nesto pa onda sa ovim to ima smisla.
nemam iMac tako da nisam siguran,ali mozda,primetices da sa strane te plactike ima sivi deo koj je mozda magnet,pa moze da se kaci sa strane kao remote controler,pa kroz rupicu usb i na swe to iPod.:lol:
😊 😊 😊 znam da mi fali jos ‘nesto’ pa da ovo dobije smisao, al ne znam sta! A onaj sivi deo nije magnet. i jeste, ide konektor kroz tu rupu, al kad tako postavis stvari tek tad nece da stoji…