‹ First  < 2 3 4 5 > 
4 of 5
Dirty Mighty Mouse
Posted: 25 May 2008 01:19 AM   [ # 46 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1306
Joined  2005-10-14

drdra wrote:

Pozdrav svima, SERBIAN imas PM!

Uuu bre PM..Ja to nikad ne proveravam i unapred se izvinjavam svima kojima dugujem odgovor ako ima takvih…Elem poslo sam ti emaill 😊 Sutra cu da polomim MM a ti mi poshalji adresu de ocesh da ti shaljem deo koji ti treba…

Post edited by: SERBIAN, at: 2008/05/25 01:20

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

http://www.mpeg2works.com/bannercb.jpg

Profile

Posted: 27 May 2008 01:48 AM   [ # 47 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1797
Joined  2007-11-11

Nema potrebe da se izvinjavas za PM, sve jasno

BTW, i ja sam se izvinjavao zbog necitanja PMova na jednom od topica, ispadoh lijen i nefer, nisam znao da ovaj forum nikako ne upozorava da ti je stigao PM - navikao sam drugde da postoji takva praksa, no to je tema za neko drugo mesto.

Kako ide misokolj?
Ostavi nogice za pihtije…

Signature 

Ja hocu da pomognem

Profile

Posted: 27 May 2008 07:53 AM   [ # 48 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  443
Joined  2005-06-06

Jel moze meni repic, al da bude resh i krckast.:woohoo:

Profile

Posted: 27 May 2008 09:36 AM   [ # 49 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1910
Joined  2005-09-24

Pedja wrote:

Jel moze meni repic, al da bude resh i krckast.:woohoo:

:laugh: :laugh: :laugh:

Signature 

Mac Pro 5

Profile

Posted: 27 May 2008 01:34 PM   [ # 50 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-10-14

drdra wrote:

Kako ide misokolj?
Ostavi nogice za pihtije…

Otkachih kablic koji ti treba…Metucu ti ga u sanduche /poshtansko/ do petka jedan dan…Sa sve kuglicom..

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

Profile

Posted: 27 May 2008 05:19 PM   [ # 51 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  658
Joined  2007-11-16

Procitao sam caletu da je operacija u toku… i zao mu je shto ne ucestvuje (inece ne postoji komad tehnike koji je ushao u kucu a da ga nije rasturio - da vidi kako radi i shta ima unutra):side:

Ako neko ima josh nekog Mocnog pacova a nema namere da ga otvara neka se javi, prosledio bi matorom da se malo ‘igra’...

A i da vidi koliko je Apple napredovao shto se misheva tice -> Pro Mouse je vec otvarao pa je to josh jedan razlog za veci merak;)

Signature 

MacBook Pro 2.16 (2.2)

Profile

Posted: 28 May 2008 12:31 AM   [ # 52 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2007-11-11

ma daj coveku elektropionir…

Signature 

Ja hocu da pomognem

Profile

Posted: 02 June 2008 11:59 PM   [ # 53 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2007-11-11

——————————OPERACIJA ‘PACOV’——————————

vrhovnoj komandi, dana 02.06.2008

Nakon krajnje riskantne akcije ‘ubaci kabl u sanduce, a ne popij kafu’ koju je u popodnevnim casovima sproveo drug Tosa, obavljen je hirurski zahvat nad blazenopocivsim MM licem, vlasnistvo druga Marka, forumu jos uvek nepoznatog. Pomenuti kabl je dostavljen u najvecoj tajnosti i to zajedno sa kuglicom u pripadajucem kucistu.
  Drug Marko je prilikom zahvata pokazao zavidan nivo borbene gotovosti i idejno-politicke zrelosti. Naime, drug Marko je kuglicu druga Tose rasklopio sa zeljom da sa iste skine flat kabl koji drugaricu kuglicu povezuje sa centralom, i tom prilikom uocio uzroke nepravilnosti u radu iste. Nakon izvidjanja terena,  zakljuceno je da se na valjcima koji se prilikom odstranjivanja kuglice daju uociti po dubini teritorije, skupljaju neprijateljske naslage prljavstine, te kontrarevolucionarne dlake koje se oko valjaka umotaju, te se drugim borbenim metodama, sugerisanim u prethodnim ekspozeima, ne mogu ukloniti.
  Nakon ciscenja valjaka i sklapanja kuglice druga Tose, uoceno je da je samokritika urodila plodom, te da MM lice izvrsava postavljene zadatke u potpunosti.
  S tim u vezi, sugerise se drugu Tosi i svim drugovima koji su uocili nepravilnosti u radu i revolucionarnoj misli u svojim redovima, da postupe prema pravilu sluzbe iznetom gore, ili da se obrate meni i drugu Marku kako bismo svojim argumentima uticali da se ove i slicne nepravilnosti isprave.
  Drug Tosa se ovom prilikom odlikuje Ordenom Finog rada sa Zelenim vencem, za pokazan visok stepen solidarnosti i revolucionarnog duha.
  Takodje, drug Tosa se kaznjava ukorom razrednog staresine zbog odbijanja poziva na kafu.

Smrt fanatizmu - sloboda naravno

Signature 

Ja hocu da pomognem

Profile

Posted: 03 June 2008 07:25 AM   [ # 54 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

:lol:

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 03 June 2008 11:04 AM   [ # 55 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

No comment….ova tema da se topuje 😊

@drdra
jesi li izdao kad koju knjigu, nebi li je pazario da se slatko smejem??
:D

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 03 June 2008 02:29 PM   [ # 56 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  537
Joined  2008-03-04

Ovo mi je najsmešniji deo:

drdra wrote:

kontrarevolucionarne dlake koje se oko valjaka umotaju

:laugh: :lol: 😊

Signature 

Bill: What"s that? > Jobs: It"s an iHouse! > Bill: But it"s got no windows!? > Jobs: Exactly! Hahhahaha! 😊

Profile

Posted: 03 June 2008 02:48 PM   [ # 57 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-10-14

Post edited by: SERBIAN, at: 2008/06/03 14:49

Signature 

Profile

Posted: 03 June 2008 04:35 PM   [ # 58 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1910
Joined  2005-09-24

Aleksandre, jesi li ovo ti??? :laugh: :laugh: :laugh:

Signature 

Mac Pro 5

Profile

Posted: 03 June 2008 05:23 PM   [ # 59 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1786
Joined  2005-05-08

drdra, evo ti pozitivna karma. 😊

Signature 

10 HOME
20 SWEET
30 GO TO 10

Profile

Posted: 12 June 2008 07:07 PM   [ # 60 ]
Jr. Member
RankRank
Total Posts:  48
Joined  2008-01-08

bnastic wrote:

pri izboru misha treba izbegavati MightyMouse

Sa repom, mozhda…

Ali ja mrzim kablove i idem na bluetooth kad god je moguce. A tu je Mighty jedino reshenje (nakon duuuuge potrage sam se pomirio sa tom chinjenicom, chak sam davio ljude iz Cancom-a da mi daju sve BT misheve koje imaju na probu na par sati). Zasad nemam nikakvih problema sa bluetooth MM-om, radi kao sat.

Logitech misheve (kojih imam gomilu) gledam indiferentno (MS ima bolje uredjaje); narochito na Mac-u jer im je softver najgori moguci hack.

Primetio sam da se ljudi zale na mighty mouse,pogotovu na scroll.Ali vec ima 1 godina kako sam ga kupio,i svaki dan radim sa njim,nemam problema.a batt je jos uvek puna,i to njegove fabricke.nemam primedbi,samo pohvale.:side:

Profile

‹ First  < 2 3 4 5 > 
4 of 5