Silni mobilni telefoni dobijeni u nekoj kompenzaciji. Svi se vode kao novi. Neki su otpakovani radi jailbreaka ili da se proveri da li su zaključani slučajno na neku mrežu, neki su još uvek u kutiji sa hologramom na sebi. Ovi koji su otpakovani, čačkani su samo telefoni, oprema je netaknuta.
Klik na sliku vas vodi na poređenje sličnih modela datih u oglasu.
One su boje koja je na fotografiji.
Izuzetak, što se starosti tiče, je jedino Nokia E51, čji sam vlasnik ja i koja mi je sekundarni telefon, koji se VRLO retko koristi. Ima sve od opreme, čak i kutiju, a dolazi i sa kožnom futrolom u kojoj je provodila najveći deo vremena. Ne znam koliko baterija drži, jer mi taj telefon uvek stoji negde u zapećku i čuva drugi broj, a najčešće je primao od saobraćaja samo jednom mesečno primao poruku od Telenora koji se zahvaljuje na izmirenom dugovanju 😊 Verujem da je ovaj telefon jedan od najjeftinijih telefona sa Wi-Fi. Lifetimer je na 90 i kojem satu, a ja sam drugi vlasnik. Ni prethodni, a ni ja nismo imali nikakvih problema. Prodaje se jer hoću da uzmem Sonima već neko vreme 😊
Huawei je po kvalitetu izrade u rangu Samsungovih Androida, a dolazi sa stock Android ROM-om. Na Benchu sam prodao 3 komada iz neke prošle ture i vlasnici su prezadovoljni 😊
HTC Wildfire 170€
HTC Gratia 250€ - PRODATO
Sony Ericsson X8 135€ - PODATO
Sony Ericsson X10 Mini Pro 175€ - PRODATO
Nokia 3710 Fold 95€ - PRODATO
Nokia 7230 95€
Nokia 6700 Slide 150€ Ima i u plavoj boji.
Nokia E51 60€
Huawei U8800 IDEOS X5 230€
Radna garancija na ove nove je 30 dana, a za E51 10 dana.
Cena fiksna. Bez zamena.
Ostale informacije na telefon 060/666-25-04.
Post edited by: mario, at: 2011/05/23 01:29
Post edited by: mario, at: 2011/06/04 13:03
Post edited by: mario, at: 2011/06/04 13:04