dusanx wrote:
bilo ko ce da se namuci da sazna nesto o tebi. Cisto iz principa.
Ovo je glavno, ovde se lomi. Mislim da, s izuzetkom ljudi koji umotavaju galvu u alu foliju, niko ne može da tvrdi da je 100% zaštitio svoju privatnost. Neko to doživljava tako kao ti (Vi?) dusanx, ja recimo mislim da ako već ne mogu da sačuvam privatnost 100%, hajde barem neka to bude minimum sa moje strane, a da izvučem maksimum od one druge.
Ono, napad i odbrana, neko gradi bunker, neko kupuje veći top, sad šta ko preferira. A pošto upravo završavam čtanje Patonove autobiografije, pod utiskom sam onoga što je rekao nakon invazije na Siciliju: ”blagi bože, da su uložili trećinu vremena i truda u ofanzivu koliko su utrošili na bunkere i rovove, mi danas ne bi stajali ovde.” Hoću da kažem, neke stvari su neminovne, ja razumem i poštujem stav da se neko aktivno ”brani” do poslednjeg bita ali ipak mislim da je na duže staze korisnije uroniti u sve to što pre i sve vreme dobro voditi računa da ti njih za*ebeš pre nego što oni za*ebu tebe.
Jedva čekam da barem vidim šta je uopšte to iCloud čudo. Apple obično isporučuje novorođenčad koja ne nude skoro ništa za velike pare ali nadam se da je to bio mobileMe. Valjda će ovo biti primamljivija ponuda.