Možeš ti da staviš, ali će MacBook moći da adresira sam 2 GB, pogledaj i Appleovu stranu:
http://support.apple.com/specs/macbook/macbook_late_2006.html
Post edited by: madamov, at: 2008/01/21 20:02
ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 - ACSP 10.7 - ACSA 10.6
a shta znachi ono u mactrackeru 3.0 GB (Actual) 2.0 GB (Apple)??
———————————————————————————————- MacBookPro16,1 iPhone 13Pro
Apple chesto laze u vezi max memorije..Najbolje bi bilo da uzmesh pa da probash /ako moze bez placanja proba, naravno/..Pa ako radi dobro je..Ako MacTracker kaze 3GB, probaj 2+1..
\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"
http://www.mpeg2works.com/bannercb.jpg
Nadam se da ce moci proba… U svakom sluchaju, ako mi about this mac javi 4GB, nece biti problema??
@ admin Izvinjavam se shto oduzih ovo po ovoj temi, pa ako nije prob, da se otvori nova u mac hardware sa novim naslovom.
Post edited by: cika_kosta, at: 2008/01/22 09:24
cika_kosta wrote:
Znač da je neko uspešno ubacio modul od 2 GB i modul od 1 GB. Što ne znač da će tebi raditi, moraš da probaš.
U svakom sluchaju, ako mi about this mac javi 4GB, nece biti problema??
Zavisi, a što bi silovao sa 4 GB kada to ni Mactracker kaže da može, tj, niko nije uspešno uradio?
Može da se desi da ti prijavi samo 2 GB, da prijavi 3 GB ii da prijavi 4 GB, a da može da pristupi samo prvih 3 GB.
Moj iMac je onaj najnovi model. (Verovatno onaj na koji ti mislis) 😊
Turelio wrote:
Isti kao moj. B) U njega može modul od 2 GB, ali pazi ide onaj kao u laptopove. TJ., tražiš DDR2 SO-DIMM na 667 MHz ili brži.
Post edited by: madamov, at: 2008/01/26 12:10
Oki-doki… Josh samo da skupim pare, i uzimam :D
Off topic: Kupih i ja ovaj novi 24’..😊 da zamenim stari 20’...😊
SERBIAN wrote:
Čestitamo. B) Ja držim Lampu i ovaj novi jedan pored drugog na stolu. B)
Post edited by: madamov, at: 2008/01/26 14:35
U zdravlju da ga vozis, Toso!
Mac Pro 5
madamov wrote:
SERBIAN wrote:Off topic: Kupih i ja ovaj novi 24’..😊 da zamenim stari 20’...😊 Čestitamo. B) Ja držim Lampu i ovaj novi jedan pored drugog na stolu. B)<br><br>Post edited by: madamov, at: 2008/01/26 14:35
Čestitamo. B) Ja držim Lampu i ovaj novi jedan pored drugog na stolu. B)<br><br>Post edited by: madamov, at: 2008/01/26 14:35
Miki, uslikaj to da vidimo kako cuce jedan pored drugog 😊
Ala sljakaju ove Windows aplikacije kod nas u temi :D
Extra je 24’, koliko si kinte pukao za njega?
hehehe 😊 pa vidis da nece slonce u lonce 😊