DS_Store wrote:
Drž’ se! Jesi li u Lagosu? Gde si smešten? Ako zagusti, Hilton je opasan bodljikavom žicom (najozbiljnije). :D
Smešten sam u vili, tj. u stančugi u vili isto opasanoj visokim zidovima i bodljikavom žicom i čuvarom (naoružanim, ako sam dobro video iz kola kada smo prolazili pored njega) na kapiji.
Prvi utisci: ne izgleda strašno kao što se priča, favele i pretrčavanja autoputa su zaista čudo i treba videti da bi se verovalo (mislio sam da ćemo bukvalno dva ili tri puta za udarimo nekog pešaka koji pretrčava autoput); javni prevoz se obavlja nekim krševima od buseva i volkswagenovim kombijima (ne baš onim hipi modelom, već malo noviji model od toga). Na svakih par stotina metara na putu od aerodroma do grada policajci u crnim uniformama i naoružani kalašnjikovima.
U vili imam dvojicu ‘sluga’, jedan kuva (crnac iz Benina, kaže Belgijanac koji je gazda firme u kojoj držim trening da su oni bolji kuvari jer je Benin bio frnacuska kolonija B) ); drugi poslužuje, bio dobar pečeni batak i krompirići, u frižideru flaširana voda, ako nje zafali ima jedno 20 litara koka-kole. B)
Post edited by: madamov, at: 2011/09/04 22:35