Slusalice sa mikrofonom za iPod
Posted: 07 September 2011 10:17 AM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  479
Joined  2009-03-13

E ljudi kakva su vam iskustva sa replikama apple-ovih slusalica sa mikrofonom, mogu li se normalno koristit za skype?

ne trebaju mi za slusanje muzike, samo da mogu da cujem sagovornika a i on mene…jbga najjeftinije su, ne treba mi nista fansy a vec imam dobre sluske bas za slusanje muzike…

Signature 

¸.·´¯`·.´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸>
.¸¸.·´¯`·.¸>

Profile

Posted: 07 September 2011 10:46 AM   [ # 1 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

Za to bi trebalo da su ok… ja sam davno probao jedne, i nisu mi se svidele…

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 07 September 2011 11:10 AM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2009-03-13

Nece niko po prodavnicama da mi da da probam, nasa kretenska posla, kako da kupim slusalice ako ih ne cujem, al ajd ove su barem jeftine…a cudo da su jedine ispod 1k din. cak su i Xwave skuplje :lol:

Signature 

¸.·´¯`·.´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸>
.¸¸.·´¯`·.¸>

Profile

Posted: 07 September 2011 02:00 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  217
Joined  2010-01-04

Imam obicne apple slusalice, zatim one apple in ear i neke crne scullcandy takodje in ear, sve su sa mikrofonom ali meni najvise odgovaraju te scullcandy… e sad da me neko ubije ne mogu se setiti modela a nigde na slusalicama ne pise. Muzika se odlicno cuje, oni sa kojima pricam kazu da me odlicno cuju sto preko telefona sto preko skajpa. Takodje uz njih dobijes tri para onih gumica pa na slusalice stavis one koje odgovaraju tvojim usima… Tako da bi ti moja preporuka bila skullcandy…

Signature 

 iMac C2D 20"  iMac G4 15"  iBook G4  iPad 3G 16GB  iPhone 4S 16GB  iPod 5gen 30GB

Blog o elektronskim cigaretama www.elcigreviews.blogspot.com

Profile

Posted: 07 September 2011 03:00 PM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2009-03-13

Znam za skullcandy i kao veliki ljubitelj muzike i slusalica bas sam hteo da ih probam, nasao sam model koji mi se svidja, ali sam odlepio kada sam shvatio da su 3 puta skuplje kod nas nego u civilizovanom svetu, e pa necu da platim 3 puta vise xaxaxaxaxa :lol…zato sada tragam za jeftinim resenjem koje ce biti iskljuvico za skype 😊

Signature 

¸.·´¯`·.´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸>
.¸¸.·´¯`·.¸>

Profile

Posted: 07 September 2011 03:33 PM   [ # 5 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

Meni prvenstveno nije jasno zašto je tvoj nik ‘akaka’ a ne axaxa? :p
Šalim se, naravno, za skajp su pretpostavljam ove apple čajniz sasvim ok, ali nisam probao mikrofon. Zvuk nema basa ni malo, ali za te pare sa mikrofonom ni jedne druge ti neće dati kvalitetan zvuk, tako da… 😊

I još nešto, kablovi kineski su šit najveći na svetu, rade jedno par meseci, i samo prestanu, šatro iPhone prijavljuje kao da uređaj nije podržan da se spoji na iPhone a radi se o originalnom apple punjaču i iMacu… tako da, ne verujem da je situacija sa sluškama išta bolja.

Post edited by: cika_kosta, at: 2011/09/07 15:34

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 07 September 2011 03:37 PM   [ # 6 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2009-03-13

xaxaxax sjajno, ja sam Aleksa, drago mi je, a kada sam bio mali prozvao sam sebe akaka i onda mi to zgodno za nick 😊

evo ako kupim napisacu review ovde 😛

pa da kina je to…jbga kad kod nas nema razvodnika za sluske koji ima trokraki ulaz pa da uzmem neke prave, da ne kazem PC sluske za skype…

Post edited by: akaka, at: 2011/09/07 15:40

Signature 

¸.·´¯`·.´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸>
.¸¸.·´¯`·.¸>

Profile

Posted: 26 September 2011 01:13 AM   [ # 7 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  124
Joined  2010-04-30

Ja sam bas te kineske koristio za skype. Radile su sasvim pristojno, ali nisu dugotrajne, vrlo brzo su pocele da prekidaju i gube kontakt. Ipak je to kopija. Moja preporuka je da uzmes ipak originalne, jer im ce trajati bar duplo duze, em ces imati kvalitetniji zvuk.

Profile