hmm..htedoh ovaj moj predlog postovati ovde
http://www.macserbia.org/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=26&func=view&id=70681&catid=2
ali izgleda je tema zakljucana…hmm
Nego evo u vezi oglasa koji je jedan clan postavio a tice se hakintosa pa je to kasnije pomereno u ostalo..itd
Ja predlazem da se otvori tema u sekciji oglasi sa nazivom npr. ‘Hackintosh & PC, zamena…itd’ ili tako nesto, da se stavi kao sticky i da se tu detaljno objasni da nema svrhe to prodavati ovde.
Mislim vec x puta smo videli kako neko hoce da proda PC ili hakintosh (sto je zapravo ista stvar…donekle) i ono kao ceni ga 1500e a niko nece ni da mu da 20e za to, i onda kao cela akcija i frka i to, pa ono bilo bi lepo objasniti u toj temi da je bolje da to prodaju negde drugo i ponuditi im linkove i tako to, nego da im se stalno ljudi javljaju i pricaju im jednu te istu pricu.
Kad vec nije zabranjeno prodavati non-apple uredjaje (prodavati non-apple uredjaje na sajtu koji je vezan za apple uredjaje je retardirano…IMHO) onda im treba lepo reci da to ovde skoro pa niko nece kupiti, i da je realnije i brze da to prodaju negde drugo…
Kapiram da je ovaj predlog razuman…