Da li neko zna sta je sa D. Lanikom, Markom Kiricem, Zarkom Berberski (oni su svi pisali o ST-u koliko se secam)? Kao i Branko Jekovic i Dusan Dimitrijevick koji su pisali o Atariju u Svetu Kompjutera… B. Jekovic radi DTP, vidim da tu i tamo napise tekst za SK o Adobe-u ?
BTW gde se dednuo moj Avatar??
Dalibor je u ÄŒeškoj i, pazi ovo, veliki je protivnik Applea. B) Možeš da naletiš na po koji njegov komentar uz tekstove na Tehnopolisu na B92, potpisuje se punim imenom i prezimenom.
Marko je u Kaliforniji, otišao je mislim 1992. ili početkom 1993.-e. Izgubio sam kontakt s njim, a onda sam nedavno kada sam kupio novog iMaca prebacivao mailove iz Eudore u Mail i naletim na njegove porku iz 2001.e kada smo se poslednji put dopisivali. Ne budem lenj, pošaljem mu mail i istog dana stiže odgovor. Razmenili smo koju poruku, a ja mu dadoh broj telefona i slično, i rekoh mu da ubeleži u Outlook ili već šta koristi, a on mi odgovori da će da upiše u iCal i AddressBook, ‘ovo je poštena kuća.’ kaže. B)
Žarko je u Sijetlu, radi C# i .NET, barem tako je napisao Ljubiši u emailu, otišao je tamo 2000.-e, znam da sa ubrzo po mom dolasku u Španiju slao faks sa pismom preporuke za njega nekim Amerima.
Kermita sam sreo prošle godine na onom događaju u Bitef tetru kada je Adobe, tj. njihov ovdašnji distributer, prikazivao CS3. I dalje radi isto, ima lokal u onom tržnom centru kod Klasa u Južnom bulevaru.
Dule je u Beogradu, radio je u nekoj firmi koja piše softver i distribuira neki ERP alat pisan valjda u Javi tako da radi i na Macu, pa me zvao da mi nudi procenat ako uspem da prodam nekim Macovcima. Od onda se nismo čuli, jedino znam da mu firma više nije locirana kod Doma inžinjera i tehničara, preko puta Ozona, tu smo se i sreli par puta.
Kad već pominjemo stare AtariSTe, isto mi je iskrsla adresa Janeza Valanta sa Bleda, pa sam i sa njim uspostavio kontakt posle dosta godina.
A mene interesuje zna li neko šta se desilo sa Željkom Trogrlićem iz Osijeka?
Za avatar uploaduj ponovo, verovatno se izgubio kod vraćanja sajta iz bekapa prilikom nekog od difejsovanja od strane Turaka.
Post edited by: madamov, at: 2008/02/01 14:10