ex3m wrote:
po izboru zaposlenih pcword chasopisa macbook pro je bio najbrza mashina na kojoj se vrtela vista…bizarno zar ne
http://www.bench-market.com/modules.php?name=BenchmarkNews&file=article&sid=14267
:evil:
Nije tu nishta chudno - MacBook Pro je, jednostavno, jako lepo sklopljena makina.
Uzgred, ja sam trenutno u sred ‘research-a’ - vec dugo sastavljam spisak svih brendiranih laptopova koji po karakteristikama pariraju MacBook Pro-u. Inicijalna namera je da napravim presek cena i utvrdim da li je (barem ovde u Engleskoj) moguce kupiti laptop koji je, kako ‘znalci’ tvrde, jeftiniji a bolji od Apple-ovog (uz pozadinsku nameru da takav i kupim i vozim BSD na njemu).
Danas sam proveo nekih par sati u John Lewis odeljenju tehnike, gde imaju skoro sve aktuelne Apple, HP i Sony laptopove. Pre toga ‘ochi u ochi’ sa nekoliko Dell-ova.
Za sada je situacija razocharavajuca (za PC proizvodjache) - ako li se koji model i priblizhi pojavi se neka nevidjena glupost da upropasti skor (tipa VGA port? Alo, ljudi, 2008. godina je, dajte mi DVI… Ili touchpad koji kao da je od shmirgle napravljen). Shampion zayeba je ubedljivo Dell i njihova politika sa XPS serijom… ali o tom drugom prilikom…
Elem, shta htedoh reci - da, MacBook Pro je tu zasluzheno. Chekam da predstave novu seriju sa 45nm Intelom i da zacementiraju poziciju.