Mplayer
Posted: 29 October 2005 01:52 PM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  443
Joined  2005-06-06

Imam problem sa titlovima u M Playeru. Neki rade neki ne. Oni koji rade nekad rade a nekad NE.Oni koji nerade nerade uopste.Predlozite mi neku dobru alternativu.Pocinje da me izludjuje.A i zena ce me streljati!!!!!VLC sam probao i nije to TO. Windows Media player nebi komentaris’o.Sta dalje?

Profile

Posted: 29 October 2005 05:18 PM   [ # 1 ]
Jr. Member
RankRank
Total Posts:  39
Joined  2005-05-08

Desavalo se i meni da ne rade titlovi. Savet koji sam dobio je da se film i titl moraju nalaziti u istom folderu kao i da moraju imati isto ime. Naravno ekstenzija ralicita:) Takodje sam primet da mplayer ne prepoznaje ekstenzije napisane velikim slovima. Cim bi promenio .MPG u .mpg player bi ga prepoznao.
A sto ti ne valja vlc? Cini mi se da ima mnogo vise opcija za subtitlove. Velicina, boja, polozaj na ekranu, razlicita pisma….

Signature 

[color=#008000]
Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain.
You are young and life is long and there is time to kill today.
And then one day you find ten years have got behind you.
No one told you when to run

Profile

Posted: 29 October 2005 08:03 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  2341
Joined  2005-04-28

Probaj Cellulo www.cellulo.info, pa kad importuješ video file, ideš na info (od filma) pa na subtitles i tu importuješ titl (obrati pažnju na koliko je frejmova film da na toliko bude titl).

Signature 

🍎 Дарко Селаковић

Profile

Posted: 30 October 2005 10:55 AM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-06-06

Znachi da zavisim od toga kako je neko narezao disk :(

Profile

Posted: 30 October 2005 02:39 PM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  2341
Joined  2005-04-28

U principu ako player ne prepozna titl, probaj sam da mu zadaš koji titl da koristi, u krajnjem slučaju prekopiraj samo titl na računar pa preimenuj extenziju u sub ili txt, a film pusti sa cd-a pa mu zadaj da koristi titl koji si preimenovao.

Signature 

🍎 Дарко Селаковић

Profile

Posted: 03 November 2005 12:24 PM   [ # 5 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-06-06

Celulo sam skinuo zadnju verziju (2.0 beta) i prethodnu (1.3.1) i obe se gase samo sto ih podignem(unexpectedly quit) tako da i od njega nista.Ovo sa preimenovanjem titlova nisam probao.Valjda ce da radi!!

Profile