iOS5 i 1.59.00 baseband
Posted: 29 October 2011 01:56 PM
Jr. Member
RankRank
Total Posts:  49
Joined  2011-07-30

Naime imam iphone 4 kom je kao sto pretpostavljate iz naziva teme haknut bb, tako da je ‘simfree’ al koliko sam skapirao ako promenim baseband, gubim opciju softverskog otkljucavanja, sad zasto sve ja ovo pricam vama, u ovakvom stanju sam i kupio telefon (nisam imao u tom momentu kesha da uzmem simfree); naime interesuje me da li je moguc update na iOS 5 uz to da sacuvam bb na toj verziji, da li ce normalno da radi to, jailbreak me ne zanima, ne treba mi posto eventualno ako mi treba neka aplikacija mogu i da je uzmem sa stora za 2-3 $, sve sto zelim je iOS5 a jb ako izadje u dogledno vreme, mozda ga i odradim

Hvala na odgovoru i pomoci unapred

Pozz

Profile

Posted: 30 October 2011 10:27 AM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  2279
Joined  2010-04-06

Moguce je , samo ako nisi siguran i ne znas tacno da radis, prepusti nekome iskusnijem.

Signature 

 http://www.idoktor.biz Servis i prodaja Apple uredjaja u Novom Sadu 

Profile

Posted: 30 October 2011 08:12 PM   [ # 2 ]
Jr. Member
RankRank
Total Posts:  49
Joined  2011-07-30

Bio nesiguran i nisam imao pojma sta radim, ostao sam verovatno bez 5 godina zivota od stresa koji sam doziveo, al sam na kraju uspeo, hvala na savetu, jeste malo sjebano odraditi, al kad djavo coveku ne da mira pa to ti je, za sad je tethered, nadam se untethered verziji uskoro, eto napisah ovo cisto da ljudi vide da je moguce iz prve ruke, al kao sto flash rece, jes malo pipav posao 😊

Poz i sve najbolje

Profile