Prodajem dj mix pult custom made zajedno sa opremom…
Znaci u pult je ulozeno dosta truda i ljubavi da se napravi ovako…Kvalitetne je izrade i mislilo se na svaku sitnicu na njemu..Na 5 tockica je i mobilan je takodje svaki tockic ima i kocnicu..Kao sto se vidi na slikama cela oprema je ubacena u sam pult,takodje kroz ceo pult je napravljen sistem za kablove..Sa leve strane se nalazi postolje za komp koje se izvlaci radi lakseg povezivanja kablova stim sto ako se nekom ne svidja moze da se skine postolje i da se stave police (koje vec imam napravljene)..Fijoke su odradjene sa vodjicama za diskove,odnosno 3 fijoke imaju vodjice a 1 nema (tu 1 sam koristio kao klasicnu za odlaganje stvari i slicno).Sa desne strane se nalaze police za smestaj ostatka opreme..Oprema je redovno odrzavana posto ne podnosim prasinu.. Dimenzije pulta su sledece: sirina: 72cm , duzina: 202cm , visina: 103cm.
Oprema:
Uz pult idu 2xTechnics SL-1210 Mk2 gramofona u savrsenom stanju (pitchevi nikad menjani i dalje su veoma precizni);2xSHURE igle M44-7 nove sa glavama naravno
Mixeta Vestax PCV-275 takodje u savrsenom stanju ( i gramofoni i mixer su made in japan,takodje na mixeru se ne moze cuti pucketanje na reglerima i slicno)
Cd Player Numark CDN35 koji je kupljen u ‘Playeru’ (audio ne mp3)
Cena za sve zajedno je 1500 evra i ne prodajem nista od gore navedenog odvojeno.
Kada se proda pult jedino odvojeno sto prodajem je :
Traktor Scratch Duo 2 (ceo komplet) koji bi u tom slucaju isao za 170 evra
Plus Case sa plocama (oko 100 ugalvnom hard techno ploce) po dogovoru
Za sve zainteresovane mozete me kontaktirati na tel: 064 / 1362-272
Post edited by: mixonic, at: 2011/12/23 11:43
Post edited by: mixonic, at: 2011/12/23 11:51