D3 Go radi dosta dobro, ali ima jedno (po meni veliko) ogranicenje, a to je broj uredjaja na kojima moze da se aktivira. Ja sam instalirao i probao na mom MacBook Pro-u, iPhone-u i iPad-u. Kada sam pokusao to isto da uradim na zenininim uredjajima dobio sam obavestenje da sam dostigao maksimalan broj uredjaja na kojima mogu da pratim D3.
Posle vise poziva tehnickoj podrsci najzad sam dobio info da je maksimalan broj uredjaja 3 (sto sam vec znao). I na moje pitanje da li postoji mogucnost da resetuju autorizovane uredjaje i da ja ponovo aktiviram aplikaciju na uredjajima na kojima zelim da pratim D3 Go dobio sam negativan odgovor.
Ovo je po meni prilicno ogranicenje, jer ce vecina korisnika u jednom trenutku prodati svoj uredjaj, ali ako su dostigli limit nece moci da prate ovu uslugu na novom uredjaju.
Po meni bi bilo sasvim normalno da ostane limitiran broj uredjaja (zbog zloupotreba); ali da korisnici mogu sami po zelji da autorizuju i deautorizuju uredjaje pomocu kojih zele da prate D3 Go. Bez ove mogucnosti ja sigurno necu posle isteka promo perioda placati za ovu opciju.