Gde da nabavim Snow Leopard
Posted: 10 February 2012 07:09 PM
Newbie
Rank
Total Posts:  1
Joined  2012-02-10

Zdravo! Ja sam iz Makedonije, i trazim neko ko bi mogao da mi nabavi Mac OS X Snow Leopard posto kad sam pozvao Apple-ov Reseller u Makedoniju, oni su rekli da nemaju Snow Leopard, pa sad evo pronasao sam ovu grupu.
Sad hocu da pitam jel ima neko ko prodaje polovni/novi Snow Leopard disk i moze da mi ga posajle u Makedoniju?
Hvala!

Profile

Posted: 10 February 2012 10:17 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1362
Joined  2008-06-03

pogledaj PM…

Signature 

MacBook Unibody 7.1
MacPro 2x2.66 Ghz Dual Core Intel Xeon..
i par Android igracki…...

Profile

Posted: 30 August 2012 05:56 PM   [ # 2 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  4
Joined  2012-08-22

Pozdrav. Imam macbook pro na kome je pao sistem. Nemam nikakav instalacioni disk, hteo bih da ubacim snow leopard ali sam sto se tice MAC OS totalni pocetnik. Moze li neko da mi da uputstvo kako da to sam odradim i gde da nabavim instalaciju?

Profile

Posted: 30 August 2012 09:14 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  2341
Joined  2005-04-28

Koji MacBook Pro tačno imaš, možda može na njega novi OS X Mountain Lion?

Šta se desilo sa sistemom, šta znač ‘pao je’?

Proveri privatne poruke, pisao sam ti tamo.

Signature 

🍎 Дарко Селаковић

Profile

Posted: 31 August 2012 02:05 PM   [ # 4 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  4
Joined  2012-08-22

Imam macbook pro A1226, nece da podigne sistem, krene da ucitava i tu stane. U servisu u Jagodini su mi rekli da je problem sa sistemom i trazili mi 30e da bi mi isti odradili (zar cena MacOS legalnog sistema nije toliko ???).

Profile

Posted: 31 August 2012 03:25 PM   [ # 5 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

Kao prvo, ja ne bih nosio mac u PC servis, a u jagodini imaš servisera koji su koristili mac ‘limes od nule’ 😊 Inače, rad nije proporcionalan ceni os-a, i to nemoj da mešaš. Legalan sistem košta 20e, ali je satnica za njegovu instalaciju skoro ista kao i za onaj koji košta preko 100e. Gomila linuxa ti je dž, ali ti treba par sati da ga instaliraš, po tvojoj logici, serviser bi tebi trebao da još plati što ti instalira sistem 😊

Elem, ta mašina je prilično stara, tako da, ako imaš više od dva giga rama, stavi lava ili planinskog lava, ako imaš 2 i manje, stavi snow leoparda. U koliko ne znaš sAm to da radiš, nosi u servis.

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile