Jednog dana…:)
Posted: 19 February 2012 10:57 AM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1362
Joined  2008-06-03

http://9to5mac.com/2012/01/23/the-ms-surface-table-re-imagined-with-an-amazing-apple-aesthetic/

Signature 

MacBook Unibody 7.1
MacPro 2x2.66 Ghz Dual Core Intel Xeon..
i par Android igracki…...

Profile

Posted: 19 February 2012 02:32 PM   [ # 1 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  64
Joined  2011-05-31

Poenta kompjutinga je da oduzme stvari sa stola, ne da ih dodaje. Ako bi trebalo da imam digitalni ekvivalent (u formi ne samo funkciji) svega sto imam na stolu sad, what’s the fucking point?

Profile

Posted: 19 February 2012 02:36 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  398
Joined  2011-04-04

smug9001 wrote:

Poenta kompjutinga je da oduzme stvari sa stola, ne da ih dodaje. Ako bi trebalo da imam digitalni ekvivalent (u formi ne samo funkciji) svega sto imam na stolu sad, what’s the fucking point?

Poenta računara je da ti olakšaju život. Ne znač svakom pojedincu to istu stvar.

Jedino što meni kod ovih ogromnih staklenih površina smeta su potencijalne ograbotine, otisci prstiju…samo me od ovoga jeza hvata.

Post edited by: bax2003, at: 2012/02/19 14:38

Profile

Posted: 19 February 2012 09:54 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  535
Joined  2010-06-20

Mene od glosija.

Ako imas ipad, znas kako je odvratan osecan prevlaciti cistim prstima preko cistog ekrana. tek kad se malo zamasti, postane normalno… And that kills it’s point…

Koliko god ja bio protivnik mat ekrana na laptop i stonim racunarima, toliko mislim da na ipad i slicnim touch povrsinama poput ovog stola, bez toga ne ide.

Pogledaj samo ovog touch misa? zamisli sebe kako prevlacis rukom to preko stola, ruka ti zapinje, povremeno cujes i onaj *squeeek* i povrh svega, ostaje masna mrlja ili se zamagli od toplote ruke….

Doduse, kada bi apple ovako nesto napravio, to bi islo iskljucivo sa mat ekranom, jer za astal nije potrebna retina. Ili gresim?

Profile

Posted: 19 February 2012 11:33 PM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  479
Joined  2009-03-13

bilo da ga zelimo ili ne cinjenica je da bi svi mi voleli malo ovo da dirkamo xaxaxax 😛

Ako imas ipad, znas kako je odvratan osecan prevlaciti cistim prstima preko cistog ekrana. tek kad se malo zamasti, postane normalno… And that kills it’s point…

malo iSlaninicom preko ekrana i prstici lete kao loodi :silly:

Signature 

¸.·´¯`·.´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸>
.¸¸.·´¯`·.¸>

Profile