OVO VIŠE NE VAŽI, POGLEDAJTE NOVIJE PORUKE U TEMI !!!
Pre neki dan sam našao ovu varijantu pa da je podelim sa vama: iTunes Gift Card za USA App Store možete kupiti putem platne kartice neke od domaćih banaka koje inače rade na internetu preko BestBuy sajta, evo i kako:
[li]Odete na http://www.bestbuy.com/[/li]
[li]Ako dobijete stranu na kojoj vas pita za jezik, izaberite engleski[/li]
[li]U polje za pretragu unesite ‘itunes digital delivery[/li]
[li]Izaberite koji iTunes Gift Card želite ($15, $25, $50 ili $100); prethodno proverite da li je za ‘Digital delivery’, postoje i oni koji se šalju na (neku američku) adresu ili se podižu u prodavnici[/li]
[li]Ubacite ga u korpu[/li]
[li]Izaberite checkout[/li]
[li]Na sledećoj strani možete da kreirate nalog ili da izaberete da obavite kupovinu kao gost bez kreiranja naloga klikom na ‘Checkout as guest’ dugme[/li]
[li]Sledeća strana je najbitnija, na njoj unosite ‘billing address’, unesite svoje ime i prezime a kao adresu unesitie
10780 Kempwood Dr.
Houston, TX 77043
tj. u polje za adresu 10780 Kempwood Dr., u polje za grad Houston, kao državu izaberite Texas, a kao poštanski kod unesite 77043. Proverite da li su možda promenili ovu adresu klikom na link ‘Important note for International Customers’. Unesite validan email i pazite da je tačan i funkcionalan, to je email adresa na koju će vam biti poslan kod za aktivaciju. Kao tefon sam unosio neki izmišljen broj iz Njujroka (recimo, 212-342-3311).[/li]
[li]Posle toga se dolazi pitanje o potvrdi načna isporuke i email adresi, kliknite na ‘Continue’ po proveri podataka[/li]
[li]Na sledećoj strani se unosi broj i važnost platne kartice i onaj trocifreni sigurnosni broj[/li]
[li]Slede još jedna ili dve provere da li st sigurni da želite da kupite[/li]
Posle ovoga, skoro istog trenutka stiže email sa potvrdom o obavljenoj kupovini, a posle desetak minuta (oni kažu do 15, meni je stizalo za desetak) stiže i email sa kodom.
Na kod se može kliknuti i meni se na iPadu odmah otvorila AppStore aplikacija i pojavio dijalog za reedem koda. Prvi put sam prekucavao jer mi je mal stigao na laptop, drugi put sam odmah kucao ženinu email adresu, a njen email nalog je na iPadu.
Post edited by: madamov, at: 2013/09/04 13:04