AppleTv 1 i Boxee
Posted: 20 March 2012 01:25 PM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1362
Joined  2008-06-03

ne tako davno sam pomenuo da se izgubio Boxee iz glavnog menija AppleTv 1…..i ostao je samo XBMC,koji odlicno radi….
kasnije sam nasao da je prestala podrska Boxee tima,za sve uredjaje sem za DLink- Boxee Box,stim da je moguce i dalje Boxee koristiti na Mac,Win,Linuxu….
slucajno provalim ,da ga imam i dalje u pod meniju Atv1,pod nazivom Aplikacije(udje se u Nito Tv)i lepo pise Boxee.app….kliknem na to..i on normalno pokrene Boxee….medjutim,jedna bitna stavka,bar sam tako ja resio..nece da reaguje na originalni daljinski od Atv-a…vec se upravlja,aplikacijom Boxee za Iphone,ili Android,i sve normalno radi…...znaci ta aplikacija ,samo dok zelite Boxee da koristite….i pozeljno je da u Boxee podesavnju iskljucite Screensaver,zna da zaledi uredjaj…ostali addonsi,mreza,upnp,sve radi super u Boxee-u…..
eto,nekom mozda znaci…..meni je on super za neke zezalice,koje nemam na XBMC…..

Signature 

MacBook Unibody 7.1
MacPro 2x2.66 Ghz Dual Core Intel Xeon..
i par Android igracki…...

Profile

Posted: 20 March 2012 08:12 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  761
Joined  2009-11-22

Iako je off topic da te pitam nesto u vezi Hullu (sto si postovao proje neki mjesec) ,
kako da se ripuje sadrzaj na hdd ?
Imas li iole kakvu ideju ?

Signature 

MacBookPro5

Profile

Posted: 21 March 2012 12:55 AM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-06-03

hmm..prvo sto mi je palo napamet,a zbog tebe sam probao:)(nije me mrzelo…..)je program ScreenFlow…i veruj da odlicno zavrsava posao….snimak je u mov formatu,i nije ni jednom secnuo..slika i zvuk,kao sa originala….😊
probaj…pa javi….

Signature 

MacBook Unibody 7.1

Profile

Posted: 24 March 2012 09:15 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  761
Joined  2009-11-22

Probao sam pa da javim…Ok je (malo secka ali znam da se moze srediti) !
Kvalitet je kao i sam sto kazes .

Pod kojom rezolucijom exportujes da bi ti slika bila ista?
Do sad sam napravio par proba i svaki put kad razvucem u full screen slika puno omeksa.

Ono sto mi se najvise dopada do sada jeste da po exportu SFlow podrzava Elgatoturbo264hd encode karticu.

Inace koristim 3.0.4 (16427)

Inace ovo pitanje sam postavio zbog jedne druge osobe , mada moram priznati da se i meni mnooogo svidjelo ....tnxxxxx

Signature 

MacBookPro5

Profile

Posted: 25 March 2012 08:34 AM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-06-03

pazi,nisam se igrao bash mnogo,vise za neke tutorijale,kad pravim za neka podesavanja,odredjenih programa….i mislim da nisam nista posebno odredjivao,sve mi stoji automatski…..
Preset mi stoji na Web-High…..H264 video encoding…. AAC Stereo Audio….
video sam da moze i rucno da se podesi,i na bolje…ali nisam se igrao(budem:))
i meni je malo starija verzija 3.0.2
znam da sam jedino sa ScreenFlow..snimio jedan koncert sa OneRock HD u XBMC….i da je snimak ispao ok, za kucnu kolekciju….
verovatno postoji jos neki programi,ali mi se cini da ovaj najmanje opterecuje procesor….i stvarno stabilno radi,i jako je lak za koriscenje…svaka preporuka…..
http://www.telestream.net/screen-flow/overview-m.htm

Post edited by: amsterdamxxx, at: 2012/03/25 08:35

Signature 

MacBook Unibody 7.1

Profile