Nastao je pravi haos sa lozinkama za iCloud. Imam različte usere i lozinke za iTunes i iCloud kao i raniji Mobile.me nalog koji je sada opet na iCloudu. Sve ovo odlično funkcioniše na iPadu, iPhonu i iPod Touchu ali na iMacu funkcioniše samo iTunes nalog. iCloud (oba naloga, znač i o ovaj prenesen sa Mobile.me) nikako ne prihvataju password iako se sa isim userom i istim passwordom normalno konektujem preko neta na svoje naloge. U Mailu samo pokazuje da ne može da ostvari konekciju i stalno izlazi pop up koji traži passworde. Međutim, kada mu dam ispravan pass on samo do besvesti vrti pokušavajući konkeciju ali na kraju prijavi da je pogresan user ili pass. Isto se dešava i u Preferances kada hocu da pod Mail pogledam settings za te accounte. Pokušao sam da skroz izbrišem naloge i da ih ponovo instaliram ali ne vredi. Opet ista stvar se dešava.
Preteraše ovi u Applu sa sigurnosnim merama. Toliko su sigurni da su i mene od mene samog zaštitili cccccc. A još i ta glupost da ne može pass da ti bude nista što si koristio u poslednjih godinu dana. Kakva glupost ccccc.
BTW ovaj problem postoji kod mene već dve nedelje. Nemoguće da im je server za cloud toliko dugo zauzet ili sta već.....