iTunes PROBLEM sa sinhronizacijom
Posted: 02 September 2012 11:54 PM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  249
Joined  2006-10-13

Na OS X 10.7.4 pojavio se problem sa sinhronizacijom sa iPad 3 4G. Probem je sledeći: iTunes krešuje pri svakom startu s tim što ukoliko snimi iPad (bilo u žičnoj ili bežičnoj vezi) onda ne krešuje nego dolazi do zamrzavanja samog iTunsa. Druge aplikacije mogu da koristim uključujući i Finder i sve ostalo ali iTunes je blokiran i mora da se ide na Force quit. Neverovatno, ali kada iTunes snimi iPhone 4s ne krešuje ali ni ne sinhronizuje. Dok mi kod iPada izlazi poruka kako taj iPad ne može da se sinhronizuje sa ovim kompom (iako ranije nije bilo tih problema) za telefon takva poruka ne izlazi ali iTunes ne obavi sinhronizaciju do kraja nego zamrzne. Na istom kompjuteru imam još jednog usera koji nije admiristrativni. Na tom nalogu iTunes radi bez greške šta god da mu stavim: iPad, iPod Touch, iPhone 4s ili iPhone 3gs. Jedino na mom administrativnom useru pravi problem. Buni me i to što ni reinstalacija iTunes ne pomaže čak i kada sam koristio sasvim nov dmg file sa weba.

Evo podaci: iMac 24’ late 2009
OS X 10.7.4
iTunes 10.6.3
iPad 3 32GB 4G
iOS 5.1.1, model MD370LL, modem 1.0.11 jailbroken with redsn0w_mac_0.9.10b5

Ako neko ima bilo kakvu ideju bila bi to velika pomoć. Ako ne onda čekam mountin liona i clean instal pa sve ispočetka cccc )))): U svakom slučaju hvala

Signature 

iMac9.1
MacBookAir mid 2010
iPodTouch 3rd gen.
iPhone 3GS 32 GB
iPhone 4s 16GB White
iPad 3 32GB WiFi +4G

Profile