Problem sa javom
Posted: 19 September 2012 03:42 PM
Newbie
Rank
Total Posts:  1
Joined  2012-08-04

Poz svima,
imao sam problem sa javom na mom lapu. imam macbook pro 2.2! kad god hocu da gledam film izbaci mi java problem uradite update,a update je uradjen i radi osam update za pretrazivace brisao kolacice itd itd i nije radilo. e onda sam se iznervirao i isao na pretrazivanje celog sistema i izbrisao sve gde bise java. i sad ne mogu ni u sta da udjem na meku. meni treba da podignem novi sistem sad ali mi ne radi cd citac pa moram preko usb-a ali ne mogu da namestim sistem na usbu jer imam samo windows komp nemam drugi mac. sad veliko pitanje da li nekako moze da se vrati sistem unazad bez icega ili u safe mode da se udje da bi mogao sistem da napravim na usb preko disc utility? nadam se da ste skontali moj problem ako nista pitajte jos nesto sta vam treba da bi mi pomogli 😊 hvala unapred svima

Profile

Posted: 21 September 2012 04:32 PM   [ # 1 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

Kao prvo, zavisi koji je sistem u pitanju. Ako je Lion ili Mountain lion, imaš recovery partition iz koje možeš disk utilitijem da napaviš butabilnu instalaciju. Ako je stariji sistem, onda nemaš druge nego sa drugim mac-om.

PS, nije sad baš preterano bitno, ali koij ti je to movie player tražio javu??? :D
To nema veze s mozgom, ili si ti koristio neki totalno levi player… 😊

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile