Iphone 3gs se izkljucuje sam
Posted: 19 October 2012 02:48 PM
Newbie
Rank
Total Posts:  2
Joined  2012-10-19

Ja neznam dali je ovo vec neko pitao ali ako jeste izvinjavam se za post i moze li me neko preusmeriti na taj doticni post.

Dakle pre nekih mesec dana sam dobila Iphone 3gs fabricki odkljucan i bila mu je zamnenjena baterija. Isti dan kad sam ga dobila izasao je ios 6 i updejtovala sam ga i radio je telefon savrseno do pre tri dana.
Kad sam kuckala iMessege telefon se je sam izkljucio i nije hteo da se ukljuci ni za sta dok nisam uradila restore (10 sec wake button, 10 sec wake i home button i sve to dok je ukljucen u kompjuter. I sve je delovalo ok dok se ponovo nije sam izkljucio prilikom slikanja taj put se je ukljucio sam bez restora i ta ista stvar se desila jos mozda 2 puta. Danas ujutru kad sam se probudila i pogledala telefon opet izkljucen i morala sam da uradim restor ponovo jer nije hteo drugacije da se ukljuci. Baterija ni jednom prilikom nije bila na manje od 50% a uvek kad ga prikacim na kabl kaze da je ‘prazna baterija’ ali kad se ukljuci ima vise od 50%. Nadam se da sam bila dovoljno jasna i da neko moze da me posavetuje sta mogu da uradim da bi telefon radio normalno. Hvala unapred.

Profile

Posted: 19 October 2012 02:51 PM   [ # 1 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

Moguće je da je do baterije… gde si zamenila bateriju?

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 19 October 2012 06:34 PM   [ # 2 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  2
Joined  2012-10-19

Bateriju kao i factory unlock su uradilu u applovoj radnji u ft lauderdalu

Profile

Posted: 21 October 2012 09:26 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  2279
Joined  2010-04-06

pitanje da li je bila baterija na prvom mestu, a simptomi ukazuju na losu/nekompatibilnu bateriju. Generalno situacija je vrlo konfuzna sa baterijama tako da i baterija sa odgovarajucom-kompatibilnom oznakom nekad ne odgovara, treba probati sa drugim tipom baterije. Ako si u NS, ja imam raznih modela baterija, sama dijagnostika bi bila besplatna da se tacno utvrdi sta je.

Signature 

 http://www.idoktor.biz Servis i prodaja Apple uredjaja u Novom Sadu 

Profile

‹‹ iPhone backup      iPhone4S Kupovina ››