< 1 2 3
3 of 3
Omiljeni tracker
Posted: 22 March 2009 09:49 AM   [ # 31 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

thinker wrote:

ratio cheating ce te samo dovesti do gasenja naloga na svakom trackeru pre ili kasnije.

od koga ces skidati sadrzaj kad svi pocnu da fejkuju uploade??.....

veoma pametno receno!

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 22 March 2009 09:55 PM   [ # 32 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  7
Joined  2009-03-11

omb, klap klap.. ae sad ti odgovori meni ovo : sta kad bi svi nabavljali programe ilegalno preko neta ?

ne mogu da seedujem iznad 30 kbps, bez ikakvog ratiomastera ili vam cheater-a, ratio mi nikad nece biti 1.

sta nije jasno..
da ne koristim nikakav ratiomaster, necu imati ni prilike da seedujem…

drugo, ako toliko marite za ‘pravicnost’ nemojte uopste skidati materijal preko neta, posto je… ilegalno…
dve strane istog novcica..

ili vam je stalo samo do bashovanja…

jak user group support….. :/

:dry:

Profile

Posted: 22 March 2009 11:08 PM   [ # 33 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1850
Joined  2006-11-24

ne mogu da seedujem iznad 30 kbps, bez ikakvog ratiomastera ili vam cheater-a

A ti seeduj ispod 30kb/s.

ratio mi nikad nece biti 1.

Hoće ako dovoljno dugo držiš program otvorenim. OK što nećeš to da radiš, ali nije istina da ‘ne može’.

jak user group support….. :/

SMUG je zvanično protiv piraterije, tako da svako tolerisanje pričanija na ovu temu od strane administratora zapravo i jeste support…

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 22 March 2009 11:55 PM   [ # 34 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  4275
Joined  2006-09-18

Lepo ti rekoh, skini jDownloader za Rapid, plati taj premium nalog i nemoj nikome ništa da duguješ. SKidaj kad hoćeš i briši kad hoćeš. Na kraju krajeva, ne moraš ni premium da kupuješ, radi i sa onim pauzama od 15min kad skidaš for free.

A sve što mi treba mogu da nađem kucajući ime stvari koju tražim i iza toga ‘rapidshare.com/files’ 😉

Profile

Posted: 23 March 2009 12:24 AM   [ # 35 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  7
Joined  2009-03-11

ta nisam ja zapoceo temu 😊

nije toliko problem da seedujem oko 30kbps, kao sto rekoh, problem je u tome sto za odredjeno vreme skinem 10 puta vise nego sto stignem da uploadujem, sto bi znacilo da, ako koristim tracker, moram da oladim za to (dowload x 10) vreme. moguce je nabiti ratio 1 tako, ali samo kad ne bi skidao… pored toga, ako je broj leechera nizak, sto je i slucaj kod trackera, za odredjene fileove, upload bude i 10 kbps, a i manje, sto znaci da je za upload 4 gb potrebno mozda mesec, dva…
a za to vreme ratio stoji ispod 1 i mogu popiti ban…
drugim recima, ne osporavam da je moguce stici ratio od 1. vec da je meni to zakomplikovano adsl streaming odnosima up/download.
takodje, rekoh, ne mogu da smanjim upload, jer mi se smanji download, tako da svejedno hteo il ne, seedujem od 10 do 29 kbps

imam ratiomaster na win. tako da odatle mogu da sredim stvar.. al moram preci na njega, sto nekad zamara..

to su jedini problemi..

pa reko mozda neko od mac user-a zna kako se instalira taj .exe file preko mono programa.. al tema otisla u drugi pravac, u fazonu, ‘sta ovaj nub jos oce pored torrenta..’  ‘dali smo mu shaku, a on hoce ruuku !’

rapidshare koristim kao rezervu, ako nesto ne mogu da skinem sa torenta…
hvala na tom savetu

ratiomaster nije direktno povezan sa piraterijom… prakticno, nije uopste, ja sa njim ne skidam nista.

a sto se tice torrenta, ni to nije direktan slucaj piraterije.
recimo, sta ako moja dva druga postave torrent sa svojim file-ovima i to je brz nacin da skinem od njih.. a zive daleko ?

wink wink

tako da je forum/sajt cist od optuzbi iako ja trazim pomoc za ratiomaster..

:whistle:

snacicu se…
no hard feelings.. 😉

Post edited by: vladx, at: 2009/03/23 00:26

Profile

Posted: 23 March 2009 12:33 AM   [ # 36 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-11-24

Darwine?

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 01 April 2009 10:53 PM   [ # 37 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

vladx wrote:

ja svejedno ne mogu da ukinem upload, jer tako radi uTorrent na mac-u, ako ukinem upload, drasticno mi se smanji download (sto nije slucaj na win-u).
tako da mi se uvek seeduje oko 20 do 30 kbps
:silly:

Da ali sa Azureus nije ovaj slucaj, stavis upload 5kb a download maksimalno i sve kul.

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 11 April 2009 04:55 PM   [ # 38 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-11-24

I sa Transmission-om je normalno, ali reko’ da ne propovedam više kad je badavah.

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

< 1 2 3
3 of 3