Ne radi dugme na tastaturi (command)
Posted: 28 April 2008 06:31 PM
Newbie
Rank
Total Posts:  10
Joined  2006-11-29

Nakon sto sam prosuo priblizno 1/2 l vode po tastaturi :whistle: , desno dugme command je prestalo da radi. Od tada je proslo 5-6 dana, nadao sam se da ce se osusiti, medjutim situacija je nepromenjena. Ako neko ima slicna iskustva (sa hepiendom) ili kakav koristan savet, rado cu ga poslusati.

Samo me nemojte tesiti time da mogu da koristim levo…

Profile

Posted: 29 April 2008 07:06 AM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  537
Joined  2008-03-04

Šta radi toliko vode na stolu? Razumem da neko prospe kafu ili pivo po tastaturi, ali mi nije jasno šta će nekom tolika voda na stolu 😊

Da nije ipak bila krigla piva, a? :lol:

Ako je čsta voda u pitanju, onda uzmi fen za kosu i probaj da dobro produvaš tastaturu jedno 10 minuta.

Ako je u pitanju neko pivo, onda sipaj alkohol (onaj iz apoteke, ne rakiju) oko tog dugmeta (naravno, prvo isključ tastaturu); istresi malo tastaturu da izađe alkohol, pa onda dobro produvaj tastaturu fenom za kosu.

Ako ni jedno ni drugo ne pomogne, onda rastavi tastatru, prebriši sve lepo alkoholom, produvaj sve lepo fenom za kosu, pa vidi da l’ će da radi.

Ja sam skoro sušio bežični telefon koji je upao u lavor pun vode (nije meni upao, nego nekom iz kuće… al’ niko neće da prizna) i baš je popio dosta vode (voda je curila iz telefona); al’ kad sam rastavio telefon i sve lepo osušio fenom za kosu i onda ponovo sastavio, telefon je proradio 😊

Post edited by: indijanac, at: 2008/04/29 07:10

Signature 

Bill: What"s that? > Jobs: It"s an iHouse! > Bill: But it"s got no windows!? > Jobs: Exactly! Hahhahaha! 😊

Profile