Da li je Perian kao sam,skroz funkcionalan..?
Posted: 08 May 2008 02:43 PM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  658
Joined  2007-11-16

Na Tigru sam posle upgrejdovanja Quick Time-a na PRO verziju instalirao Perian 1.1 i VLC i MPlayer i svi filmovi su radili ok.. dok nisam od druga pokupio Shaun - The Sheep neki lud crtac i poceo da imam problema,nije htelo da se pusti ni u jednom playeru kako treba. Ili zeza zvuk ili slika ili oba..

Na predhodnom Tigru sam imao prvo instaliran DivX 6.7 codeke pa tek posle Perian i 99.9% videa je lepo radilo, da li smem sada da instaliram Divx preko Periana?

Moze neko sigurno i isprobano resenje iz licnog iskustva?B)

Signature 

MacBook Pro 2.16 (2.2)

Profile

Posted: 08 May 2008 07:54 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  729
Joined  2005-05-07

Na Tigru sam posle upgrejdovanja Quick Time-a na PRO verziju instalirao Perian 1.1 i VLC i MPlayer i svi filmovi su radili ok.. dok nisam od druga pokupio Shaun - The Sheep neki lud crtac i poceo da imam problema,nije htelo da se pusti ni u jednom playeru kako treba. Ili zeza zvuk ili slika ili oba..

Na kompu imam oba a imam i onaj iz Toast-a i za sada nisam imao problema. Elem, samo QT radi sa Perianom tako da on ne bi smeo da bude problem al ipak deinstaliraj DivX paket jer ti on treba samo ako hoces da koristis DivX Doctor.

A da nisu pisijevci opet izmislili neki novi kodek?

Signature 

I’m one of those old-fashioned people who believe that computers are supposed to make life less complex and more enjoyable

Profile

‹‹ MAIL Font      DC++ Klijent @ SBB ››