Evo utisaka… rekoh da testiram sistem 😊
XBMC 12.2 ne radi, ko ga koristi, neka skine 11.0, radi ko zmaj 😊 (i nema neke preterane razlike u funkcionalnosti osim toga što 12ica dozvoljava preko upnp servera da se na drugim uređajima vidi bilo koji folder/particija koja je u samoj favorites grupi, dok 11 dozvoljava samo library. Najbitnija stavka da airplay receive opcija radi i na 11 , što je meni jedna od najjačh opcija jer mi je komp ionako non stop prikačen na tv :D, a airplay server se plaća 😊
Mail
Stvar koja prilično nervira, čak i posle update-a, jeste da view opcija ne radi kako treba. Kolone koje mi trebaju se pojave kad ih izaberem (inače koristim onaj classic view, ne ovaj novi sa sortiranjem po konverzaciji bla bla bla, zatvorim prozor, opet otvorim, view se vrati na default. Dakle, ne kvitujem aplikaciju već samo prozor. (napisao im bug). Probao sam quit start maila, reset i opet isto.
Finder
Svaka čast za tabove i tagove, mada meni posebno i nije nešto toliko korisno, al ajd, neka se nađe, ali su izbacili opciju koju sam inače dosta koristio, a to je prevlačenje alikacije u toolbar finder prozora. To izgleda više neće da može…
Ostalo, sistem ima dosta brži odziv od predhodnog, animacije nekako tečnije rade, tako da je to to.
Inače, sve ovo na MBP2010, 2.66, 8GB, GF 320m.
Facetime i dalje radi i ne radi, ko što je i bilo.
Većina aplikacija rade kako treba do sad, one koje ja koristim, skoro sve i ni sa jednom nisam imao nekih posebnih problema. 😊
Post edited by: cika_kosta, at: 2013/11/29 02:07