DVD sam u Windowsu narezao drugom programom , uvek mu zaboravim ime, tako da ...
ako imas jos jednu Apple masinu napravi butabilni fles uz pomoc disk utilitija, nije komplikovano ...moze samo malo da potraje vremenski ...
sve sam nesto zauzet ovih dana, pa nemam vremena pa licno da odradim to ... ali kazem, nemam vremena i nista ne mogu da obecam ... mada nije to nesto sto ne moze da se odradi ....
da, ide na dual DVD, smo, ako ga režeš iz Windowsa, dobro se uveri da sve radiš kako treba da ne dobiješ neupotrebljiv disk
ugasi sve programe i samo pusti da program za rezanje radi, dešavalo mi se da kad režem dual layer diskove da mi se isprazni bafer jer je nekiprogram u pozaadini čukao nešto
kako sad da ga apdejtujem na 10.8…ne koristim bas os x….a postavio sam ga ove na oglasima….
kupujem prodajem i kupindo..valjda ce da se proda…
prosle godine sam prodao iMac 27inc..quad..16gb ram..512mb grafika…otiso za 115000din..
koliko ovaj power mac g5 vredi….😉
Evo uselio se MBP zadnje debeljuskaste generacije u moj domobran….
1.Stigao je sa ML-om, e sad procitah negdje da postoji magicna kombinacija tastera
da se Os instalira na neta…sta to bese ?
Pitam posto jel, nisam dobio inst. diskove.
Osim toga namjeravam staviti SSD ,tako da moram izponova instalaciju da odradim.
Ili da HDD stavim u usb kuciste pa onda na neki nacin(objasnite proceduru u kratkim crtama) kopiram na SSD ?
2.Sa Time machine vracam sve sem Os-a ,jel tako ?
Ovo ne radim cesto odnosno vrlo rijetko pa vise ni sam ne znam.